среда, 26 октября 2016 г.

Унісекс :)

Привіт!

Знову українською мовою, що зазвичай є ознакою роботи за натхненням Арт-Клубу UA :)
Цього разу Міські історії привели до Краматорську, це моя рідна Донецька область, а ОЕ - шестерня, бо це промислове місто, яке вважається центром машинобудування Донбасу  :)
Тож від мене - вітальний тег з шестернями, який невеличке родинне опитування визначило як "унісекс", а я сама так і не визначилася, для кого він зроблений :)


У 1969р. в місті було збудовано  електроламповий Завод «Альфа» (чесно, я не знаю, чи досі він є, але Вікіпедія про нього згадує і це її "провина", що в роботі є справжня старенька перегоріла лампочка), а ще точно зі школи пам'ятаю, що Краматорськ тісно пов'язаний з металургією, тож без червоного кольору в роботі неможливо було обійтися.





Тег робила з дуже щільного паперу від Artistic Line, склала сторінку 15*15 вдвоє і вперше обійшлася без картону... Не очікувала... Один з чіпів - теж від цього виробника (інформація на правах реклами ;))) , але абсолютно правдива).
І банер завдання:

Останнього часу полюбила теги - таки ж зручна річ, особливо якщо не маєш багато слів для привітання, або хочеш передати їх наочно, але й залишити щось пам'ятне. Тож це абсолютно точно не останній і вже навіть уявляю собі наступну роботу такої форми ;) А цей покажу ще й у Вензелику - ДК таке різнопланове натхнення створила! :) І так приємно, що вітчизняні виробники створюють такі гарні товари - абсолютно вільно можна обійтися чіпами з України, вони вже є на всі теми і найнезвичайніших форм! Дякую!

Дякую за увагу! :) І обов'язково приходьте ще ))

 

4 комментария:

  1. Раді надихати вас! Та дякуємо вам за вашу прихильність та участь у нашому завданні. Блог Вензелик )

    ОтветитьУдалить
  2. Прекрасно!

    Сердечное спасибо от АртКлуба!

    ОтветитьУдалить