воскресенье, 14 декабря 2014 г.

Майстерня Різдвяних Листівок - 2

Привіт!
Нарешті вихідні! Так я їх чекала, аби закінчити уроки і сфотографувати результат, а погода похмура, сонця не зловила завсім, тож вибачаюся за якість...

Поїхали?
День 4: листівка з відштампованим фоном - будувала ялинку (тобто, половину ялинки) із штампів, без улюбленого фіолетового не обійшлося :)



День 5: додамо скрап-паперу? :)


День 6: теж скрап-папір :)

День 7: накладання штампів - хотіла зробити декілька, але чомусь вони не захотіли - одна лише вийшла... Тут замість страз - пайєтки (дякую-дякую "ЗробиСам(а)" за жменьку свята в конверті з посилкою)))
День 8: листівки с неочікуваними кольорами. Я так довго чекала саме цього уроку, а тоді так довго вигадувала, який би колір обрати, що вийшла маячня якась... Та вже покажу, куди іі дівати...

День 9 та 10: листівки із віночками. Ось ці мені сподобалися! Хоча й бубоніла багато всякого, поки намотувала нитку на картон )))  Але ж результат задовольнив :)




Ну от і все, цьогорічна майстерня зачиняється. Дуже вдячна Яні за натхнення та навчання, уроки примусили побороти страх перед одношаровими листівками ("без права на помилку"!!!) і були справжнім випробуванням на охайність )))) Тож для мене час минув не даремно :) Ще раз дякую и чекаю, де б ще взяти участь ;)))







 

Комментариев нет:

Отправить комментарий